Albanian Macedonian English


Traktor -1  €13,000

Traktor -1 €13,000

Trakori eshte ne gjendje shum te mir pune prodhim gjerman eshte perdorur vetem ...
BMW 320  €5,300

BMW 320 €5,300

Ajrit automatike me karakteristika t zgjeruara fener t ksenon vende t ndezur Kat ...

{M_LATEST_NEWS}


PROJEKTI 1000MPH QE FRYMEZON INXHINIERET DHE SHKENCETARET E SE ARDHMES.

Projekti BLOODHOUND,eshte nje projekt I fokusuar rreth nje “makine”,e cila eshte e furnizuar dhe fuqizuar nga motorr reaktive dhe rrakete.Ky projekt Internacional,eshte me shume nje projekt edukative,I cili ka si detyre kryesore te frymezoje gjeneraten e re te shkencetareve dhe ......


{M_ADVERTISEMENTS}
:
: